Banner
About

Contacte

Carrer Mare Mola, 67
43202 Reus, Tarragona
Tel. 977 33 32 89
bonetifill@hotmail.com

Carns i Embotits Bonet i Fills S.L., empresa Familiar, gestionada per Ingo Bäder Von Riegen. Va ser creada a Reus el 1981, pel nostre pare David Bonet Gené, continuant una llarga tradició familiar que va començar al 1883 amb l’elaboració i venta de xarcuteria tradicional i carnisseria al poble d’Alforja (Baix Camp) al 1883. També esdevingueren grans professionals de la ramaderia en porcí i caprí, oferint sempre la millor selecció de carns i embotits fins al dia d’avui.

Mantenint-nos fidels als sabers transmesos de generació en generació, seguim oferint xarcuteria tradicional des de la nostre fàbrica d’Embotits Artesanals “Embotits Bondria” d’Alforja, al front de la qual hi ha Uwe Von Riegen supervisat per l’atenta mirada del nostre Mestre Artesà Arend Bäder Von  Riegen. A més a més estem especialitzats en el corder d’Aragó de criança pròpia i el boví femella, menor de  12 mesos, seleccionat en granges properes, per a una millor garantia de qualitat.

Tot això acompanyat d’una cadena de botigues repartides per  la ciutat de Reus, buscant sempre proximitat  i un tracte personalitzat amb els nostres clients,  estem oberts als seus suggeriments i necessitats, a través d’un gran equip de professionals que ens representa en cada un dels punts de venda, i una amplia gamma de productes amb una excel·lent relació qualitat/preu.